Погледнато отстрани животът на Ед Шийрън изглежда бляскав и мечтан. Почти всяка

...
Погледнато отстрани животът на Ед Шийрън изглежда бляскав и мечтан. Почти всяка
Коментари Харесай

Тежките моменти за Ед Шийрън

Погледнато в профил животът на Ед Шийрън изглежда блестящ и желан. Почти всяка негова ария се трансформира в шлагер и мъчно можем да намерим съвременен човек, който да не е слушал песните му.

Но както доста постоянно се случва, несъмнено, това, което виждат почитателите е доста дребна част от живота на изпълнителя и всички компликации през които е минал и продължава да минава.

Документалната поредност на Disney+ Ed Sheeran: The Sum of It All има за цел да ни даде достъп точно до моментите, които по принцип остават скрити. Някои преднамерено, други просто тъй като изпълнителят не е от хората, които обичат да дават постоянно персонални изявленията.

От филмовия откъс разбираме, че самият Шийрън ще ни опише по какъв начин от тихото рижаво дете се трансформира в една от най-големите музикални звезди. Няма да бъде обърнато внимание единствено на професионалния му път, само че и на доста персонални моменти. Особено сложните.

Като да вземем за пример гибелта на един от най-хубавите му другари, които са били до него през цялото време - Джамал Едуардс. Или туморът, който брачната половинка му развива по време втората си бременност. Тогава им е било казано, че би трябвало да се изчака раждането, с цел да стартира каквото и да било лекуване.

Всички четири епизода на Ed Sheeran: The Sum of It All - Love, Loss, Focus и Balance, ще бъдат налични в Disney+ от 5 май. Тогава ще бъде пуснатo и петото LP на Ед Шийрън - Subtract.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР